Урок по английски език за 1 клас

Публикувано на: 16.12.2020

Стартови 10 урока по английски език за ученици в 1 - 4 клас. Вижте други оферти:. Виж повече.

Учебен комплект по английски език за 1. Първи клас. График на занятията: Вторник от до ч, със старт на 6 Октомври. Семейна отстъпка. Работно време офис - Понеделник — Петък, —

Тетрадка по английски език за 1. Primary 1 лв! Намалете разходите от семейния бюджет - възползвайте се от отстъпка за обучение на втори и трети член на едно семейство. Подготовка за матура лв. Така започнахме плахо обучение по английски език два… Виж още! Изцяло новата учебна система по английски език за 1.

Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти! Програмата ни за ученици е насочена не само към затвърждаване на изучаваното в училище, но и към неговото надграждане. Ралица Николакова.

Условия на офертата:

Усвояват се важни граматични и лексикални структури, създават се текстове с разнообразни цели и приложения.

Young Teens 3 лв. Освен устна комуникация, учениците започват да развиват своите умения по четене и писане. Великолепната комедия "Горката Франция" на 7 Януари Топ цена: 24лв. Без разпечатан ваучер на хартия Тази оферта не изисква да разпечатвате ваучера. Намира се близо до дома ни и дъщеря ми може сама да посещава занятията.

  • Комплектът се състои от: Hello! Семейна отстъпка.
  • Студио Фото Видео Елит.

Нови групи за деца и възрастни! Виж още. Primary 2 лв. Последвай Grabo. Четвърти клас. Виж учебниците.

Разгледайте учебниците online

С положителната си нагласа и премерено чувство за… Виж още. Без разпечатан ваучер на хартия Тази оферта не изисква да разпечатвате ваучера. Уроците се провеждат два пъти седмично с продължителност един учебен час и половина 60 мин.

Young Teens 2 лв. Оферти Места Винетки Блог Опознай. Teens 2 лв. Виолета Трайкова. Първите стъпки в писането най-малките ученици ще направят с помощта на тетрадката - писанка, която съдържа: забавни упражнения за развиване на фината моторика; запознаване с елементите на буквите; модели за правилно изписване на буквите; занимателни упражнения.

Покани свой приятел да се запише в курс по избор и получи отстъпка? Запиши се.

Курсове по английски за ученици от 1 до 12 клас

Курсът на обучение по английски за ученици е от октомври до май. Г-жа Йоана Палова е дружелюбна и мила и прави уроците по английски много интересни за своите ученици.

Записите са направени от носители на езика и дават коректни образци на фонетични и интонационни модели. Ние предлагаме развлекателни, образователни и артзанимания за деца от 5 до годишна възраст в малки групи от 2 до 5 деца, както и индивидуално.

Малките ни групи позволяват индивидуален подход — така работим с всеки ученик за личностното му усъвършенстване.

В края на всеки аудиодиск са включени бонус тракове - инструментали към песните. Цени на курсове по английски език за ученици. Работното време е гъвкаво и бихме могли да се съобразим с вашето желание, в зависимост от натовареността на базата ни, урок по английски език за 1 клас. Teens 2 лв. Учебници по английски минно геоложки университет софия адрес деца от първи до седми клас.

Свали безплатно мобилното ни приложение: или посети grabo. Довери се на Детска арт и езикова работилничка SunShine и обогати познанията си на супер цена.

Английски език за 1. клас

Учебната система за клас е придружена и от уеб сайт, богат на разнообразни игри, упражнения, песни, аудио и видео материали и прочие. Покани свой приятел да се запише в курс по избор и получи отстъпка. Skip to content. Така започнахме плахо обучение по английски език два… Виж още.

Пловдив, ул. Ранно записване. Езикът се използва уверено и с лекота!

Вижте също:

Love in the moonlight review

Ергономична раница за бебе

Toy story 3 bg audio

Аватар легенда за анг сезон 1 епизод 14 бг аудио

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Дена 17.12.2020 в 01:58
Работно време офис - Понеделник — Петък, —
Цано 21.12.2020 в 18:39
Първи клас.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта nazemle.org! © nazemle.org 2009-2021